Set Kurus Shaklee Melalui Detoks Dan Turun 10KG

Posted by

“Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee” atau Set Kurus Shaklee Dalam Masa 30 Hari boleh diambil setiap hari sebagai supplemen pemakanan yang membantu dalam menangani sisa toksik berlebihan di dalam tubuh anda yang berpotensi memberi kesan buruk akibat tekanan oksida.

Sekiranya anda melakukannya mengikut saranan, anda mampu memperoleh pelbagai kebaikan melalui program detoks ini antaranya seperti sistem penghadaman yang sihat, kulit yang lebih cantik dan bentuk tubuh yang elok.

Manfaat Set Kurus Shaklee Dengan Detoks Menyeluruh

DETOKSIFIKASI, ATAU ‘DETOKS’ – Seringkali kita dengar perbincangan tentangnya, atau terbaca di dada akhbar rencana mengenainya, tetapi apakah maksud sebenar di sebalik perkataan ini? Bayangkan detoksifikasi sebagai pembersihan tubuh agar kita tampak dan rasa lebih hebat.

APABILA KITA MENDETOKS, KITA SEBENARNYA MEMBUANG RACUN DAN KESEMUA YANG TIDAK BAIK DARIPADA SISTEM TUBUH BADAN KITA.

Toksin ini terkumpul di dalam sistem tubuh badan kita setiap kali kita bernafas, bersenam, makandan minum malah ia terkumpul lebih pantas dari tempoh pembuangan yang dilakukan tubuh badan manusia.

kebaikan detoks

Tahukah Anda?
Jerebu” (pencemaran udara) meningkatkan risiko rakyat Malaysia diserang penyakit semput, jangkitan pada saluran pernafasan, fungsi paru-paru menjadi terhad dan juga kegatalan pada mata dan kulit.

5 Jalan Utama Kemasukan Toksin

Terdapat banyak toksin yang wujud di dalam persekitaran kita, yang datangnya secara semula jadi daripada kandungan bahan kimia dan tiruan; lihat saja pada udara yang anda hirup, air yang anda teguk, peralatan dan perkakas yang anda sering gunakan, juga tempat yang anda selalu berada dan anda akan sedar kehadiran unsur yang bukan semula jadi atau tidak berkhasiat.

Secara tidak sedar, toksin-toksin ini, menjadikan tubuh sebagai perumah dan kemudiannya merubah cara ianya berfungsi dengan menjadi yang lebih teruk! Pencemaran dan kesannya seringkali dikaitkan kepada berbagai masalah perubatan malahan meningkatkan risiko diserang pelbagai jenis penyakit.

1.Pemakanan

Makanan yang diproses, mengandungi bahan pengawet, perasa dan pewarna tiruan dan racun serangga biasa terdapat di dalam hidangan harian kita dan ini mendedahkan kita kepada bahan kimia dan toksin.

Set Kurus Shaklee

2. Udara

Pencemaran udara yang sering terjadi seperti jerebu meningkatkan lagi risiko rakyat Malaysia diserang penyakit seperti semput, jangkitan pada saluran pernafasan, fungsi paru-paru menjadi terhad dan juga kegatalan pada mata dan kulit.

Set Kurus Shaklee

3. Tubuh Badan Sendiri

Setiap hari, tubuh anda juga menghasilkan toksin. Seiring dengan fungsinya untuk menghasilkan tenaga untuk melakukan kerja seharian atau senaman serta aktiviti lain turut mengeluarkan toksin. Tekanan dan bebanan ini mengakibatkan tubuh badan manusia menghasilkan toksin dengan sendirinya.

4. Air

Hujan asid, sisa dari pencemaran tanah, dan pelupusan sisa buangan secara besar-besaran telah mencemarkan air kita. Air paip biasa berkemungkinan mengandungi bahan kimia juga besi yang merbahaya dan yang mampu memberi kesan kepada kesihatan seperti tumbesaran terbantut, dan kerosakan organ dalaman.

5. Gaya Hidup

Set Kurus Shaklee

Ada juga toksin yang kita sendiri pilih! Rokok, alkohol berlebihan dan pemakanan yang tidak seimbang adalah antara pilihan salah yang telah kita pilih dan menyebabkan toksin menjadi lebih banyak dari yang sedia ada.

5 DetoksWay Out

Biarpun dalam keadaan normal dan sihat, tubuh anda akan terus mendetoks kesemua benda yang terdedah kepada toksin bagi memastikan ianya kekal bersih. Tubuh anda boleh mendetoks dengan sendirinya.

Badan kita telah dilengkapkan dengan organ yang membantu untuk proses detoks. Organ ini termasuklah hati, usus (termasuk kolon), buah pinggang, pundi kencing, paru-paru, sistem limpa, dan kelenjar peluh. Organ ini berfungsi membersihkan tubuh anda, atau menyahtoksin bagi memastikan anda kekal sihat. Malahan kulit anda menghasilkan toksin melalui peluh.

PARU-PARU -membuang berbagai jenis gas seperti karbon dioksida dari saluran darah anda.

SISTEM LIMPA -beroperasi sebagai pembuang sisa paling utama dengan membuang serpihan, patogen, sel darah mati dan toksintoksin yang lain dari tubuh anda. Malah kulit anda juga menyahtoksin melalui kelenjar peluh.

BUAH PINGGANG – membuang sisa dan air dari darah dalam bentuk air kencing yang
kemudiannya dikeluarkan dari tubuh anda melalui pundi kencing.

SISTEM PENGHADAMAN – meneutralkan pencemaran dan boleh memberitahu beberapa jenis penyakit yang lain yang mungkin anda tidak sedar, manakala usus pula akan menyalur keluar segala sisa dari tubuh anda setiap kali anda melakukan proses pembuangan.

KULIT – kulit merupakan organ terbesar dalam tubuh kita dan berperanan mengeluarkan toksin melalui peluh.

Peranan 5 Produk Dalam Set Kurus Shaklee Melalui Detoks

Set Kurus Shaklee ialah program Detoks Menyeluruh yang menyokong proses detoksifikasi melalui semua saluran dan meliputi keseluruhan organ utama tubuh.

1.Alfalfa

Perumah kepada pelbagai nutrien, Alfalfa mempunyai akar sepanjang 6 meter yang masuk ke dalam tanah bagi mencari nutrien dan mineral, manakala daunnya pula mampu mengumpul sejumlah besar klorofil melalui proses fotosintesis. Ia juga mempunyai rangkaian nutrien yang sangat luas, termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoids, mineral serta vitamin.

cara detoks alfalfa

2. Peppermint Ginger Plus

Membekalkan herba semula jadi seperti pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk membantu melegakan serta meredakan sistem penghadaman anda.

kebaikan detoks dengan peppermint

kebaikan detoks dengan peppermint ginger

3. DTX™ Complex

Formulasi unik hasil ekstrak benih milk thistle, cendawan reishi, skizandra cinensis, dandelion, kekunyit, dan articok, DTX Complex adalah tonik yang direka khas bagi memberi sokongan nutrisi untuk hati berfungsi secara sihat dengan cara melindungi serta memastikan kebolehan tubuh manusia berfungsi seperti normal dalam mengekalkan hati yang sihat.

detoks dengan dtx compleks

fungsi dtx compleks

4. Herb-Lax™
Campuran proprietari yang dipertingkatkan dan ditambah lagi dengan daun sena, di mana secara tradisinya ia digunakan sebagai laksatif semula jadi, Herb-LaxTM berkebolehan membantu ketidakaturan yang berlaku pada tempoh tertentu. Ia menggalakkan pergerakan usus untuk memperbaiki proses pembuangan semula jadi tubuh.

Tidak seperti produk pencuci kolon atau laksatif (julab) biasa, Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee menggunakangabungan herba-herba dan nutrien semula jadi yang lain bagi menyokong proses detoksifikasi semula jadi anda.

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang kebaikan Herb-Lax™.

5. Vivix®
Ramuan lazat yang kaya dengan polifenol, iaitu sejenis phytokimia berasaskan dari tumbuhan yang membantu menjaga kepentingan sel anda. Vivix dihasilkan dari campuran botanic Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak ungu. Campuran proprietari kami adalah berasaskan anggur muscadine menggunakan proses ekstrak yang berpaten.da permulaan yang lebih segar.

kebaikan detoks dengan vivix

Set Kurus Shaklee Turun lebih 10KG

Harga Set Kurus Shaklee Dengan Detoks Menyeluruh

Set Kurus Shaklee dengan Detoks Menyeluruh merupakan produk berkualiti dan selamat malah BERKESAN. Sesuai untuk anda yang selalu mengalami masalah dalam mendapatkan berat badan ideal. Anda wajib dapatkan produk hebat ini sekarang.

Berita baik untuk semua kerana Set Kurus Shaklee menjadi lebih murah kerana #zeroGST bermula 1 June 2018. Anda boleh melakukan pembelian secara online melalui shaklee2u dengan link di bawah.

KLIK DI SINI ———> Harga Set Detoks Shaklee

Nak mendapatkan produk pada harga secara istimewa dengan penjimatan sehingga 20% serta berpeluang menjana pendapatan 4 – 5 angka sebulan? Hubungi saya hari ini 019-4008642 untuk pendaftaran sebagai ahli.

Extra Tips : Set Detoks Menyeluruh Shaklee memberi kesan yang lebih efektif dan tidak akan mengecewakan anda. Selamat tinggal berat badan yo-yo!

Kenapa Anda Perlu Pilih Saya dan Shaklee?

Sekiranya anda inginkan berat badan idaman, Shaklee telah membuktikan melalui Set Kurus Shaklee dan program detoksnya yang sangat BERKESAN, anda boleh mencapai impian anda.

Saya sangat komited untuk mengubah tahap kesihatan anda melalui BigWhyShaklee dan ini yang saya alami sejak menemui Shaklee tahun 2013. Saya memberi konsultasi secara percuma, cara pemakanan melalui ShakleeWay dan ianya ekslusif untuk pengguna Shaklee dengan saya.

Saya mempunyai objektif #StayYoungRetireHealthy kerana Health is Wealth. Bagaimana dengan anda?

Program Hebat #DetokSlim10KG Selama 30 Hari

cara detoks mudah

Istimewa bermula 1 July 2018. Kami ada Program Detoks 30 hari bersama ahli dan coach yang hebat. Anda tidak keseorangan. Kami sediakan ‘support group’, jadual pemakanan, cara mengambil suplemen dan rutin harian yang memudahkan anda. Anda tidak perlu peningkan kepala lagi. Dapatkan Set Kurus Shaklee hari ini dengan keahlian PERCUMA.

testimoni kurus dengan detoks shaklee

testimoni kurus dengan detoks shaklee4

testimoni kurus dengan detoks shaklee2

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan Set Kurus Shaklee atau menyertai Shaklee dan berpeluang jana pendapatan 4-5 angka boleh hubungi saya dan saya akan sedaya upaya membantu anda.

Klik disini —–> 6019-4008642 (Ayu)

Klik disini —–> Blog – kusupermak.com

Klik disini —–> FB: Norhidayu Darus

Klik disini —–> Ig – mudahnya_cantik_berpantang

Penafian: Kandungan, produk dan perkhidmatan yang ditawarkan di sini adalah untuk mendidik pengguna mengenai isu penjagaan kesihatan dan perubatan yang mungkin berkaitan dengan kehidupan seharian mereka. Laman web ini tidak bertujuan untuk digunakan sebagai pengganti kepada nasihat perubatan, diagnosis atau rawatan lanjutan yang dianjurkan oleh pakar perubatan anda. 

 

Leave Us A Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.