Organik Skincare Terbaik Dengan Kesan Seawal 7 Hari

Posted by

Ramai yang tertanya-tanya, best sangat ke skincare Youth nih? Sana sini duk dengar orang bercakap tentang Youth sebagai salah satu organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari yang sangat popular, sampai restock habis restock habis.

Bukan kat Malaysia jsahaja stock cepat habis, kat US pun sama tau. First day launch dah out of stock. So memang boleh nampak betapa permintaan Youth sangat tinggi dan ramai yang sedia tahu kalau daripada Shaklee semestinya 100% natural and safe.

Mesti korang nak tau macam mana Shaklee hasilkan organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari kan?

Produk Youth Skincare Mengandungi 6 Produk iaitu

  1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER – 125 ml 
  2. PERFECTING SKIN TONER – 177 ml 
  3. YOUTH ACTIVATING SERUM – 30 ml 
  4. RADIANCE C+E – 60 kapsul 
  5. AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50 – 50 ml 
  6. ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT/ RICH 50 ml

Betul ke Youth ni natural product? Kalau natural macam mana yer dia boleh bagi fast effect?

Okay, part yang kata best ke tak tu rasanya kalau korang tengok testimoni pengguna semua pun korang dah boleh agak dah best ke tidak kan?

Dalam tempoh tak sampai sebulan,

  • ✅ Ada yang kulit breakout teruk, jadi lebih licin
  • ✅ Ada yang pori besar, jadi makin rapat
  • ✅ Ada yang jerawat teruk, tinggal sikit dah jerawat semua dah kecut
  • ✅ Ada yang sunburn, terus jadi lagi cerah dari kulit asal sebelum sunburn
  • ✅ Ada yang berparut gelap dan berjeragat, terus makin pudar segala parut dan jeragat
  • ✅ Ada yang muka berlubang, kesan berlubang makin berkurang dan kulit makin rata

Malah, ada yang guna Youth membuktikan Youth Shaklee sebagai organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari tau!

RANGKAIAN PENJAGAAN KULIT YOUTH™

youth shaklee organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk memastikan dunia sekeliling melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. Janji kami ialah rangkaian penjagaan kulit YOUTH bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda untuk kembali muda.

organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari

YOUTH dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Testimoni Youth Organik Skincare Terbaik Dengan Kesan Seawal 7 Hari

youth organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari

Nak lebih testimoni?

100% Vegan

Senarai komprehensif ‘Bebas Dari’ kami mengandungi lebih dari 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati di dalam mana-mana produk YOUTH. Maka semestinya Youth adalah organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari.

Bahan Semulajadi

Dan kalau anda semua nak tahu kenapa hasil Youth sangat cepat, ia adalah kerana KANDUNGAN yang terdapat dalam Youth itu sendiri!

organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari

Antara bahan yang terdapat dalam Youth Skincare:

1.MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Kebanyakan anda tahu bahawa Angur Muscadine adalah bahan premium utama di dalam ViviX yang merupakan produk anti aging yang sangan berkuasa. Dan Anggur Muscadine juga merupakan antara bahan utama di dalam Youth.

  • Melindungi & membaiki DNA sel sambil menghalang kerosakan kolagen & elastin
  • Kandungan antioksidan ORAC (Oxygen Radical Absorbing Capacity) yg plg tertinggi mengalahkan buah lain seperti blueberries, pomegnarates, strawberry etc
  • Mempunyai 20 pasang kromosom, berbanding anggur biasa hanya 19 pasang kromosom sahaja. Kromosom tambahan inilah yang dipercayai membekalkan sejenis anti penuaan khas
  • 6x resveratrol berbanding anggur merah biasa
  • Lebih tinggi fiber daripada beras
  • 40x antioksidan berbanding anggur merah biasa
  • Mengandungi alegik asid (anti radang)
  • 2x lebih vitamin C dari anggur biasa
  • Kandungan antioksidan yang tinggi, membantu badan dari serangan radikal bebas

2. LOTUS JAPONICUS

Youth Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Youth Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

  • Mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin & fibrilin.
  • Anti radang
  • Membantu memperbaiki tona kulit
  • Mempunyai sifat kelembapan yang boleh digunakan untuk melembapkan kulit

3. APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

  • Mengaktifkan & mempercepatkan pembaharuan sel kulit utk kulit yang lebih muda
  • Mengekalkan & memperbaiki tisu kulit supaya kulit sentiasa berseri & lembut
  • Membantu mengurangkan proses pengeluaran melanin dalam kulit di mana ini membantu untuk mencerahkan kulit
  • Melindungi sel kulit daripada UV berbahaya
  • Sangat membantu mengurangkan garisan kedutan akibat penuaan atau radikal bebas

4. SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan anti oksida.

  • Menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dgn vitamin semula jadi & anti oksidan
  • Digelar sebagai “Five Flavor Berry” kerana rasanya merangkumi kelima lima rasa utama -sour, sweet, salty, bitter & spicy. Juga dikenali sebagai Magnolia Berry
  • Mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi di mana ia membantu mengurangkan radang & mencegah kerosakan sel akibat radikal bebas
  • Ialah adaptogen iaitu mempunyai sifat ramuan yg membantu meningkatkan tenaga tubuh dan mengurangkan stress
  • Meningkatkan sistem imun badan dan melindungi daripada penyakit

5. VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair+® Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitaminvitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

  • Ramuan Vitamin unggul dari Shaklee
  • Ramuan ekslusif 7 nutrisi antioksidan & vitamin yang melindungi & menghalang radikal bebas yang merosakkan sel dan membantu untuk tumbesaran sel kulit yang sihat
  • Triple patented
  • Vitamin E – pertahanan antioksida yang paling hadapan & membantu kelancaran aktiviti sel kulit
  • Vitamin C – menyokong pertahanan semula jadi tubuh terhadap sinaran UV yang merosakkan kolagen kulit
  • Vitamin A – meningkatkan penghasilan kelembapan semula jadi kulit
  • Panthenol (pro-vitamin B5) – meningkatkan kelembutan & keanjalan kulit
  • Ekstrak Biji Anggur – mengganggu tindak balas enzim yg memecahkan kolagen yang menganjalkan kulit
  • Superoxide Dismutase (SOD) -meneutralkan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit yang paling cepat
  • Beta Glucan – melegakan kerengsaan alam sekitar

No wonder lah kesan dia CEPAT kan? Bahan bahan yang terkandung dalam Youth pun semua bahan premium dan memang yang terbaik.

Bebas Kekejaman

Produk Youth Skincare tidak diuji kepada haiwan. Maka produk ini bebas kekejaman.

Hipoalergenik

Produk Youth Skincare sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Youth Skincare bebas dari lebih dari 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati di dalam mana-mana produk YOUTH.

Non-Comedogenik

Produk Youth Skincare tidak menyumbatkan liang pori malah berupaya mengecilkan liang pori dengan penggunaan berterusan.

organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari

Di Uji Oleh Ahli Dermatology

Produk Youth Skincare di hasilkan oleh saintis Shaklee bersama pakar kulit yang terkemuka dunia. Saintis Shaklee berkerjasama dengan pakar kulit dan ahli statistik bagi menghasilkan SKIN AGE INDEKS bagi mengukur tahap keremaajaan atau penuaan kulit anda.

Hasil dari penggunaan produk Youth Skincare tidak berasaskan testimoni dengan perasaan sahaja. Tetapi melalui SKIN AGE INDEKS yang melibatkan mathematical formula.

Susahnya saintis Shaklee perah otak nak hasilkan organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari.

organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari

Di Uji Oleh Ahli Oftalmology

Produk Youth Skincare di uji oleh pakar mata bagi melihat kesan jangka panjang penggunaan Youth kepada mata anda.

Dah tau bagaimana Youth diiktiraf sebagai organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari?

Bagaimana Mendapatkan Youth Skincare Shaklee Pada Harga Jimat?

Tahap kesihatan kulit anda menentukan keyakinan anda sepanjang hari. Ia adalah kunci utama apabila anda semakin berusia. Amalkan gaya hidup sihat yang mencukupi senaman, pengurusan tekanan yang baik, diet berkhasiat, pemakanan suplemen yang sesuai dan penggunaan skincare yang tepat dalam menjaga kulit wajah.

organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari

Berita baik untuk semua kerana produk Shaklee menjadi lebih murah kerana #zeroGST bermula 1 June 2018. Untuk membuat pembelian secara online melalui website shaklee2u, anda boleh klik link di bawah.

KLIK DI SINI—> Harga Youth Skincare Shaklee

Nak mendapatkan Youth organik skincare terbaik dengan kesan seawal 7 hari pada harga secara istimewa dengan penjimatan sehingga 20% serta berpeluang menjana pendapatan 4 – 5 angka sebulan?

Hubungi saya hari ini 019-4008642 untuk pendaftaran sebagai ahli.

Extra Tips : Anda boleh guna ID saya 1204762 secara PERCUMA untuk mendapatkan keahlian Shaklee. Hubungi saya (019-4008642) sekiranya anda memerlukan bantuan untuk pendaftaran.

Kenapa Anda Perlu Pilih Saya dan Shaklee?

Sekiranya anda inginkan hidup yang sihat, Shaklee telah membuktikan bahawa produknya boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular.

Saya sangat komited untuk mengubah tahap kesihatan anda melalui BigWhyShaklee dan ini yang saya alami sejak menemui Shaklee tahun 2013. Saya memberi konsultasi secara percuma, cara pemakanan melalui ShakleeWay dan ianya ekslusif untuk pengguna Shaklee dengan saya.

Saya mempunyai objektif #StayYoungRetireHealthy kerana Health is Wealth. Bagaimana dengan anda?

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee dan berpeluang jana pendapatan 4-5 angka boleh hubungi saya dan saya akan sedaya upaya membantu anda.

❤️Skinny is not sexy.
❤️Health is!

Klik di sini untuk menyertai program Detoks Shaklee 

cara detoks mudah

Klik disini —–> 6019-4008642 (Ayu)

Klik disini —–> Blog – kusupermak.com

Klik disini —–> FB: Norhidayu Darus

Klik disini —–> Ig – mudahnya_cantik_berpantang

Youth Starter Set

youth organik skin care

Youth Renew And Maintain Set

youth organik skin care1

Youth Intensive Treatment & Repair Set

youth skin treatment

Penafian: Kandungan, produk dan perkhidmatan yang ditawarkan di sini adalah untuk mendidik pengguna mengenai isu penjagaan kesihatan dan perubatan yang mungkin berkaitan dengan kehidupan seharian mereka. Laman web ini tidak bertujuan untuk digunakan sebagai pengganti kepada nasihat perubatan, diagnosis atau rawatan lanjutan yang dianjurkan oleh pakar perubatan anda. Harga promosi tertakluk dengan syarat sah selagi stok masih ada.

Leave Us A Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.