Kenali Saya

Posted by

Saya merupakan pengguna tegar Shaklee sejak 2013 dan Pengedar Sah Shaklee #1204762 di Bintulu, Miri dan Brunei.  COD di Miri dan pos ke seluruh dunia melalui Pos Laju / GDEX.

 1. Trusted Shaklee Independent Distributor. Saya tidak akan mencadangkan vitamin kepada anda hanya untuk tingkatkan jualan saya, tetapi mengikut keperluan anda. Kepuasan anda keutamaan saya.
 2. Mesra dan senang berkomunikasi melalui Facebook, SMS, WhatsApp, Email dan sebagainya.
 3. Saya gembira membalas setiap pertanyan dan tempahan dengan cepat dan pantas. Saya mengalukan setiap pertanyaan.
 4. Servis yang pantas. Order akan dibuat pada hari yang sama setelah pembayaran di buat.
 5. Konsultasi PERCUMA untuk
  * membantu anda memilih produk yang sesuai dengan keperluan
  * mengikut budget anda
 6. After Service Sale Yang Mantap. Jadual pengambilan vitamin di beri untuk setiap pembelian. Pengguna boleh menghubungi saya sekiranya jadual pengambilan vitamin tidak sesuai dan saya senang untuk memberikan jadual baru mengikut gaya hidup anda. Cara pemakanan vitamin yang salah mengurangkan keberkesanan vitamin.
 7. Free Gift diberikan bagi setiap pembelian yang layak.
Hubungi saya untuk mendapatkan info atau pembelian Shaklee atau menyertai Shaklee dan berpeluang jana pendapatan 4-5 angka. Hubungi saya hari ini dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Trusted Shaklee Distributor Sarawak Miri Bintulu Brunei

Saya merupakan salah seorang mentor dalam #projekbuatduitRM2000. Team kami mempunyai 20 orang mentor dan 20 silibus setiap bulan yang komited nak bantu anda buat duit secara konsisten.

Mentor Projek Buat Duit RM2000.jpg

Hidayu – 60194008642

kusupermak.com

FB: Norhidayu Darus

Ig mudahnya_cantik_berpantang

Penafian: Kandungan, produk dan perkhidmatan yang ditawarkan di sini adalah untuk mendidik pengguna mengenai isu penjagaan kesihatan dan perubatan yang mungkin berkaitan dengan kehidupan seharian mereka. Laman web ini tidak bertujuan untuk digunakan sebagai pengganti kepada nasihat perubatan, diagnosis atau rawatan lanjutan yang dianjurkan oleh pakar perubatan anda. Berbincanglah dengan pakar perubatan anda untuk diagnosis dan rawatan, termasuk keperluan perubatan khusus anda. Jika anda mempunyai atau mengesyaki bahawa anda mempunyai masalah perubatan atau kesihatan, sila hubungi pakar kesihatan yang berkelayakan dengan segera.

Leave Us A Message

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.